Model Tel.: SE k750i_512mb
Sieć: Orange
Wiek: 14 Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 44 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: far far away ;)
Wysłany: 2007-06-12, 22:18 [Sony Ericsson] Jak podłączyć K750i przez USB
Otóż mam taki problem z moim USB. Jak podłanczam do kompa i do k750i to tel zwykle mi się ładuje, a na pulpicie nic sie nie pokazuje. Zainstalowałem to co było na płycie a USB nadal nie działa. Dodam jeszcze że powinien być taki dźwięk (jak np. drukarkę się podłancza) i owszem jest, ale 2 razy, a powinien byc 1. Chłopak mojej siory ma też k750i i mówił że u niego było to samo więc zrobił format kompa i mu już działało . Czy da się jakimś innym sposobem to naprawić??
Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 67 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-06-13, 20:55
Wiesz co zainstaluj sterowniki wejdź w mój komputer i powinien tam być dodatkowy tekst chyba F i tam masz zawartość telefonu
Model Tel.: SE k750i_512mb
Sieć: Orange
Wiek: 14 Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 44 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: far far away ;)
Wysłany: 2007-06-17, 11:00
no ok znalazłem ,ale i tak mi nic nie wyszukało
Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 67 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-06-17, 13:05
Włączasz tryb PC podłanczasz telefon do kabla i powinien być dodatkowy dysk w kompie ten dysk to telefon. Jak to nie pomoże to masz coś z kablem alba ja ci coś źle mówię
Model Tel.: SE K750i
Sieć: Era Pomógł: 10 razy Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 1058 Otrzymał 161 piw(a) Skąd: Puławy
Wysłany: 2007-06-29, 21:23
Ja dzisiaj kupiłem K750i i zrobiłem tak: Podłączyłem fona do kabel i do kompa, wyskoczył mi kreator nowego sprzętu, włożyłem płytkę SE i instalowałem chyba ze 6 sterów. I wszystko działa
1. Używaj opcji Szukaj.
2. Nie spamuj. Nie pisz postów typu dzięki tylko postaw piwko lub pomógł.
Model Tel.: Nokia e50 + 2GB
Sieć: Era Pomógł: 5 razy Wiek: 16 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 302 Otrzymał 59 piw(a) Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2007-07-01, 11:59
Lizard, nie jestem pewien w 100%, ale chyba jak zainstalujesz z tej płytki, co była przy kablu to:
a) będziesz miał sterowniki do tego kabla w jakiś folderach windowsa i poprostu w kreatorze poczekasz, żeby ci wyszukało odpowiedni sterownik;
b) jako lokalizację sterowników podaj miejsce gdzie zainstalowałeś soft z płytki albo na dysk z tą płytą.
Bo o ile dobrze rozumiem to z tym masz problem Ja zawsze mam ten sam jak instaluje skaner, ale zawsze mi się udaje