proszę o patch pl menu do siemensa mc 60 szybko please\
bardzo proszę i chciałem się zapytać czy można na siemensa mc 60 wgrać aplikację GGEra i czy potrzebne jest przeglądarka GPRS lub WAP? Szympans1992
Siemka mam prozbe o ktora wszedzie pytam. mam oprogramowanie v43 a chcial bym cos nowszego oczywiscie obchodzi mnie orginalne oprogramowanie bo moj tel sie sam wylacza i czasami zawiesza przy pisaniu smsow. jak by ktos mogl mi przeslac link badz poprostu oprogramowanie to bardzo był bym wdzieczny. kiedys sciagalem ze strony siemensa a teraz tego nie moge znalesc. bardzo prosze o pomoc
[ Dodano: 2007-06-14, 18:11 ]
a nie dodoalem jaki mam fon siemens c65
siemka mam duza prosbie
Mianowicie mam tel cxt70 v56 i czy ktos by mi mogl poradzic jakie patche warto wgrac, a jaie nie
Poniewaz jestem poczatkujacy i mialem juz kilka nie milych przygod ze po wgraniu patcha nie dzialal telek.
prosze o szybka odpowiedz pliss...
Cyga wielkie dzieki za stronke mam nadzieje ze z telefonem juz bedzie wszystko oki jak by cos bylo nie tak to napewno napisze jeszcze raz wielkie dzieki
Tomek_PL Pasożyt 5200
Telefon: Nokia
Sieć: Orange
Wiek: 14 Dołączył: 14 Cze 2007 Posty: 8 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Działdowo
Wysłany: 2007-06-18, 10:47
THX )
_________________ Nokia 5200>>>>RULEZZZzzzzzzz
czater Pasożyt
Telefon: BS EF81
Sieć: Heyah
Wiek: 16 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 5 Skąd: z przed monitora
Telefon: SE K750i
Sieć: Era Pomógł: 10 razy Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 1066 Otrzymał 144 piw(a) Skąd: Puławy
Wysłany: 2007-06-26, 15:35
Przemi_19 ciężko znaleźć takiego swupa z mp3. Sporo osób szuka tego i nikt znaleźć nie może
1. Używaj opcji Szukaj.
2. Nie spamuj. Nie pisz postów typu dzięki tylko postaw piwko lub pomógł.
sallivan Pasożyt
Telefon: Siemens S65 Windows Vista Mobile Fire Edition
Sieć: Plus GSM
Wiek: 21 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 7 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wziasc 300zl??
Wysłany: 2007-08-20, 02:47
Żelek napisał/a
Przemi_19 ciężko znaleźć takiego swupa z mp3. Sporo osób szuka tego i nikt znaleźć nie może
o boshe.look tutaj www.siemensiak.pl \ forum nastepnie dzial tuningi sw tam masz pelno softow a jak nie chcesz FF tylko swuupa to zamien FF na swuupa to bedziesz mial xD
wchodzisz w papua zakladka winWsuup zczytujesz FF zaznaczasz co ma zawierac swuup i robisz zapisz userSwuup i czes
czy może mi ktoś pomoc??????????
chciałam softa do benq simens cf61 jakieś patce itd aktualizacje czy coś takiego nie znam sie kompletnie na tym dlatego potrzebuje kogoś kto mi pomoże z góry dziękuje
paula