Model Tel.: Siemens C75
Sieć: Orange
Wiek: 17 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 69 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: Ostrowiec City
Wysłany: 2007-06-08, 22:32 "Doom RPG" - recenzja gry
Od bardzo dawna byłem fanem gier RPG, jest ich cała masa na wszystkie platformy. Doom RPG jest pierwszą grą tego typu w jaką grałem na swoim telefonie. Bardzo chciałem się przekonać jak będę się przy niej bawił, na razie nie mam punktu odniesienia
W grze mamy do przejścia 10 poziomów laboratorium badawczego Martian. Po drodze napotykamy na wiele groźnych i przeraźliwie wygądających potworów powstałych w wyniku nieudanych eksperymentów. W grze poruszamy się w dwóch widokach, do wyboru, mamy widok z perspektywy pierwszej osoby, jak i możliwość włączenia auto mapy i wtedy widzimy wszystko z góry. W grze mamy musimy nauczyć się obsługi wielu klawiszy by móc dobrze grać, przydatną staje się analiza pomocy w celu dokładnego opanowania klawiatologi. Twórcy przewidzieli, że przejście gry zajmuje około 8 godzin, mi zajęło ponad 10. Środowisko w którym gramy jest interaktywne i prezentuje się bardzo dobrze. Naszymy przeciwnikami w grze są: Zombie, Hellhound, Commando, Imp, Lost Soul, Pinky każda z ras naszych przeciwników dzieli się na trzy klasy. Każda klasa jest silniejsza i zadaje większe obrażenia. W różnych lewelach pojawiają się rózni wrogowie i mamy do wykonania różne misje.
ENTRANCE - wejście
Przybywamy do laboratorium Martian. Naszym zadaniem jest wykonanie rozpoznania, zabezpieczenie terenu i likwidacja potencjalnych niebezpieczeństw.
JUNCTION
Przechodzimy przez dwa pomieszczenia, baraki i stacje paliw. Przeprowadzamy rozmowy z żołnierzami którzy wcześniej pilnowali porządku w tym obiekcie, a teraz leczą swoje rany. Wszystkie sektory budynku łączą się w junction, jest to doskonałe miejsce na założenie bazy wypadowej.
SEKTORY 1-7
Labirynt pomieszczeń, w którym natykamy się na zmutowane stworzenia które mówiąc delikatnie nie są nastawione przyjacielsko. Przechodzimy przez plątaninę korytarzy wykańczając wszystko co się rusza by dojść do najstarszych pomieszczeń zbudowanych w roku 2112 podczas kolonizacji Marsa.
RDZEŃ REAKTORA
Centralne źródło zasilania dla całego obieku. Reaktor należy odłączyć.
Przemieszczając się po pomieszczeniach i zabijając piekielne story znajdujemy różnego rodzaju bronie i amunicję do nich, a także apteczki i pancerze, bardzo przydatne przy atakach szybkich stworów takich jak piekielne psy. Gra jak na komórke jest rewelacyjna, akcja bardzo wartka muzka dobrze dopasowana jedynm słowem POLECAM.
Wysłany: 2007-06-08, 22:41
Moim zdaniem ten dział ma taki sens, żeby użytkownicy pisali WŁASNE recenzje i swoje wspomnienia na temat gry. A ty nawet quote nie użyłeś. Zaczekajmy na Żelka...
Model Tel.: SE K750i
Sieć: Era Pomógł: 10 razy Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 1059 Otrzymał 165 piw(a) Skąd: Puławy
Wysłany: 2007-06-08, 23:06
Co się dzieje Widać, że się ost sypnie pierwszy Niestety ja sam piszę te recenzję i inni też mają sami pisać. To jest plagiat po prostu Przykro mi dostajesz ostrzeżenie. To będzie nauczka
1. Używaj opcji Szukaj.
2. Nie spamuj. Nie pisz postów typu dzięki tylko postaw piwko lub pomógł.