Model Tel.: Nokia e50 + 2GB
Sieć: Era
Wiek: 16 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 304 Otrzymał 60 piw(a) Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2007-06-25, 20:29
609 (Szuchal ma 16-17 lat, pisze gdzieś w debacie , ja myślę, że jakby pumie napisało więcej osób, to by w końcu zadziałał, skoro tak mówisz, to szuchal zachowuje się jak kameleon, czyli dobiera się odpowiednio do danej sytuacji, nie było seby, było fajnie z nim, jest seba, to się zachowuje jak on bo nadal ma być fajnie i wesoło Jak masz GG pumy, to napisz do niego, żeby wchodził częściej na forum, bo sebie odbija. Tak samo żelek ci może dać tutaj wolną rękę, bo jego nie ma... (przykład tylko, bo żelek jest) i co ? Od razu zrobisz tutaj dyskusję przy trzepaku, gdzie co drugie słowo jest obelgą ? Dzieje się źle i nie każdy to zauważa, niestety.)
Model Tel.: SGH-Z400 + 1GB
Sieć: Play
Wiek: 18 Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 93 Otrzymał 21 piw(a) Skąd: Poznań City
Wysłany: 2007-06-25, 20:38
608 [Szuchal na bank nie ma tylu lat! Sam seba mi pisał, że Szuchal jest szczonem, bo ma niespełna 15 lat, a poza tym na samym początku jak wstąpiłem na forum to pamiętam topic w filmach, w którym był konkurs podbijania piłki. I pamiętam, że Szuchal wrzucił swój film i w profilu pamiętam, że miał 14lat wpisane! Poza tym na tym filmie wcale nie wyglądał na 16- latka i podbijał jak sierota (nawet nie 10- rozumiem, że nie każdy ma "talent", ale...). A po 3. to gdyby miał 17 lat to nie "wstydziłby" się swojego wieku i nie ściemniałby tak jak teraz, że ma 20 (tyle sobie ustawił w profilu)
Do Pumy nie mam gg. Ale w profilu ma podanego maila. Można by tą drogą spróbować.]
[ Dodano: 2007-06-25, 20:39 ]
(ten filmik nawet mam chyba gdzieś )
Model Tel.: Nokia e50 + 2GB
Sieć: Era
Wiek: 16 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 304 Otrzymał 60 piw(a) Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2007-06-25, 20:43
607 [Przechodzimy na kwadratowe nawiasy ? To coś widocznie musiałem źle przeczytać. Chyba to odliczanie to początek "Podziemnego Ruchu AntySebowskiego" , mogłem coś lepszego wymyślić, bo to trochę obraża tych, co byli w podziemiach w czasie wojny, ale nic mi się nie zasuwa Niestety musimy zakończyć tą jakże piękną rozmowę, gdyż muszę odejść od komputera. Może jeszcze kiedyś sobie tak porozmawiamy, bo jest to bardzo fajna metoda ]
Model Tel.: SGH-Z400 + 1GB
Sieć: Play
Wiek: 18 Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 93 Otrzymał 21 piw(a) Skąd: Poznań City
Wysłany: 2007-06-25, 20:58
606 (Użyłem kwadratowego nawiasu, bo w środku mojej wypowiedzi zastosowałem normalny nawias tak z matematyką mi się skojarzyło, więc nie powielałem okrągłych nawiasów
Nazwa bardzo dobrze pasuje i nie obrażasz, żadnych ludzi. My także walczymy z wrogiem. I robimy to za jego plecami
Oczywiście, że kiedyś dokończymy tą rozmowę )