Model Tel.: Nokia 5300
Sieć: Plus GSM
Wiek: 22 Dołączyła: 03 Cze 2007 Posty: 73 Otrzymał 23 piw(a) Skąd: Ostrowiec św.
Wysłany: 2007-07-19, 00:15 Testy neuronów :]
Sprawdziłam na kilku osobach i coś w tym jest
I TEST:
Czytając bardzo szybko policz wszystkie "F" w poniższym tekście:
FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS
Gotowe? - przewijaj ekran w dół
Jaki wynik? Trzy? Błąd !!! W sumie jest ich sześć! To nie żart! Przeczytaj jeszcze raz! Mózg nie zauważa "OF" ... Fascynujące? Geniusze widzą wszystkie sześć; trzy to norma; cztery zdarza się rzadko...
II TEST:
Wykonuj polecenia po jednym, jak najszybciej potrafisz, ale nie przewijaj dalej, dopóki nie wykonasz danego polecenia.
Ile jest:
1+5?
2+4?
3+3?
4+2?
5+1?
A teraz powtarzaj w myśli cyfrę 6 jak najszybciej się da przez jakieś 15 sekund. Potem przewijaj dalej.
A teraz szybko pomyśl o jakimś warzywie. I przewijaj dalej.
Jeszcze dalej...
I co... to była MARCHEWKA, prawda?
III TEST:
No to jedziemy dalej: wykonuj jedno polecenie na raz, jak najszybciej potrafisz!
Ile jest:
2+2?
4+4?
8+8?
16+16?
A teraz szybko pomyśl jakąś liczbę pomiędzy 5 a 12.
Masz?
To przewijaj dalej...
Wybrałeś(łaś) 7, prawda?
Jeśli nie pomyślałeś(łaś) o marchewce lub o 7, to należysz do tych 2% ludzi na świecie, których umysły są na tyle plastyczne, że stać ich na wymyślenie czegoś oryginalnego. 98% populacji średniaków myśli w tym ćwiczeniu o marchewce i 7. Straszne, nie?
Model Tel.: SE k750i
Sieć: Plus GSM
Dołączył: 23 Wrz 2007 Posty: 25 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Końskie
Wysłany: 2007-10-04, 13:49
ja to samo Mam prośbe do filiczka. Czy mogłabyś wstawić jeszcze kilka takich teścików??
[ Dodano: 2007-10-09, 19:05 ]
CZAS NA POŻEGNANIE. MAM NADZIEJE ŻE MA HISTORIA NIGDY NIE ZAGINIE. PEWNIE JUŻ DOSTAŁEM BANA. POŚWIECAM SIE ZA WSZYSTKICH USERÓW ZAMIESZCZAJĄCYCH FAJNE POSTY A W ZAMIAN DOSTAJĄCYCH GÓWNO.. POZDRO DLA WSZYSTKICH USERÓW. MAM NADZIEJE ŻE MOJE CZYNY ODBIJĄ SIE ECHEM NA POZOSTAŁYCH
_________________ Jeśli pomogłem lub wstawiłem coś fajnego to postaw piwko