Model Tel.: Siemens C75
Sieć: Orange
Wiek: 16 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 69 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: Ostrowiec City
Wysłany: 2007-06-03, 14:19
Jeden przedszkolak mówi do drugiego:
- U mnie modlimy się przed każdym posiłkiem.
- U mnie nie. Moja mama bardzo dobrze gotuje.
[ Dodano: 2007-06-03, 14:21 ]
Szaleje pożar. Małżeństwo wybiega z płonącego budynku. Żona mówi do męża:
- Wiesz, Zdzisiek, po raz pierwszy od 15 lat wychodzimy gdzieś razem...
Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 1058 Otrzymał 170 piw(a) Skąd: Puławy
Wysłany: 2007-06-03, 15:06
Mi się podoba ten dowcip.
Na Marsie Rosjanie zbierają próbki do badań. Już idą z powrotem do statku, jak drogę zachodzi im 2 marsjan. Jeden ufoludek poszedł i zaspawał rosjanom wejście do statku. Rosjanie męczą się 1h, 2h, 3h. Po 3h otwierają wejście i patrzą, że za nimi stoi już 500 marsjan Podchodzi jeden 500 i mówi:
-tydzień temu byli tu Polacy. Też im zaspawaliśmy wejście i otworzyli po 5 minutach i jeszcze prezenty rozdawali
Rosjanie zdziwieni i mówią:
-jacy polacy jakie prezenty
Na to UFO:
-Wpierdol to się nazywało czy coś, ale wszyscy dostali
1. Używaj opcji Szukaj.
2. Nie spamuj. Nie pisz postów typu dzięki tylko postaw piwko lub pomógł.
Model Tel.: SE k750i_512mb
Wiek: 14 Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 44 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: far far away ;)
Wysłany: 2007-06-03, 15:57
Dziennikarz przeprowadza wywiad z ludożercą:
- Czy w waszym państwie płacicie podatki?
- Nie.
- Nie? A dlaczego?
- Zjedliśmy ministra finansów i teraz nie ma chętnego na zajęcie jego stanowiska.
Jaskiniowiec wezwał do swojej jaskini dentystę, żeby fachowo usunął mu bolącego zęba. Dentysta wyjmuje z walizeczki dwie maczugi: małą i dużą. Jaskiniowiec pyta:
- Do czego służy ta mała maczuga?
- Do usunięcia zęba.
- A ta duża?
- To środek uśmierzający ból. Proszę pochylić się i skierować głowę w moją stronę.
Model Tel.: Siemens C75
Wiek: 16 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 69 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: Ostrowiec City
Wysłany: 2007-06-08, 21:48
Siedzi sobie wedkarz nad rzeka i lowi ryby. Nagle cos mu sie tak zdalo ze z daleka-daleka slyszy cichutkie "spieeerdaaaalaaaj.....". Chwile sie zastanowil... nie no wydawalo sie, nie ma co zawracac sobie tym glowy. Siedzi dalej i nagle troszeczke glosniej "spieerdaalaj...". Troche sie tym juz zdenerwowal, rozejzal sie dookola... cisza.... Nic to, lowie dalej - pomyslal... Po kilku chwilach jeszcze wyrazniejsze... "Spierdaaalaj". Zerwal sie zdenerwowany na rowne nogi... ale coz to znow cisza.... Ech, co to czlowieka na stare lata spotyka, pomyslal znow siadajac i zarzucajac wedke... No niestety znow po paru chwilach, teraz juz glosno i wyraznie slyszy "[cenzura]". Zerwal sie, serce mu wali juz mial uciekac, gdy nagle zobaczyl cos dziwnego: Rzeka plynie kajakiem koles, ale zamiast wiosel ma w rekach patelnie i nimi odgarnia wode... Wedkarza to troche rozbawilo, wiec zagaduje do goscia:
- Panie, a nie wygodniej wioslami?
- [cenzura]!!!
Wiek: 18 Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 93 Otrzymał 21 piw(a) Skąd: Poznań City
Wysłany: 2007-06-09, 16:06
uśmiałem się naprawdę super kawał!
dominejtor
Model Tel.: Nokia E50
Sieć: Plus GSM
Wysłany: 2007-06-09, 16:47
Idzie bóbr koło rzeki i spotyka krowę, która jara marychę. Podchodzi do niej i mówi: ej krowa, dasz trochę ??- a krowa na to: no dobra, bierz. Bóbr się zaciągnął, wypuścił, a krowa do niego: ej to nie tak, musisz to dłużej trzymać w płucach, i dopiero wypuścić!! Umówmy się tak; ty się tera zaciągniesz, popłyniesz w dół rzeki, wrócisz i dopiero wypuścisz. OK ?? Bóbr się zgodził, po czym popłynął. Po drodze spotkał świnię, któras mówi do niego: ej bóbr co tam masz, daj trochę... po czym bóbr powiedział żeby poszła w górę rzeki, to jej da krowa. Świnia tak zrobiła, poszła na górę i mówi: Ej krowa daj trochę- a ona na to: Bóbr, [cenzura], wypuść powietrze !!!!
Dyrektor93 Pasożyt
Model Tel.: sagem my400x
Sieć: Era
Wysłany: 2007-06-10, 12:10
idzie lekarz do baby a baba też ekarz xD
edit by czarnowidz : jak większość twoich postów - SPAM. Dostajesz ostrzeżenie.
K300i
Model Tel.: Sony Ericsson K300i
Wysłany: 2007-06-10, 20:59
Idzie sobie kogut po podworku, wskakuje do kurnika, po chwili wyskakuje i wrzeszczy na cale podworko:
-CO JA ZROBILEM!! BOZE I CO TERAZ BEDZIE?
Kogut beczy i tarza sie w blocie, po chwili z kurnika wychodzi kaczka i mowi:
-Nie martw sie, nikomu nie powiem.
-Zyrafa! A ty zygalas kiedys?
lamer Pasożyt
Model Tel.: Siemens c65
Wysłany: 2007-06-10, 22:03
Nauczyciel pyta:
– Jasiu, ile miałeś lat w ostatnie urodziny?
– 7.
– A ile będziesz miał w następne?
– 9.
– Siadaj, pała!
– Niech to szlag, pała w urodziny…
[ Dodano: 2007-06-10, 22:04 ]
Jeden przedszkolak mówi do drugiego:
- U mnie modlimy się przed każdym posiłkiem.
- U mnie nie. Moja mama bardzo dobrze gotuje.
///Powyższy kawał już był autorem był KamiL jakbyś nie zauważył...