Co prawda Play korzysta z nadaników Plusa(nie mają zezwolenia na budowe własnych z tego co wiem a związane jest to z niedociągnięciami w ustawie o czwartym operatorze) ale mają własny SIM-LOCK i ich oferta jest o niebo lepsza od każdej innej sieci (nawet od Heyah - mam obie i w przeliczeniu na miesiąc minimalnie taniej wychodzi Play bo ma jedną stawkę do wszystkich + minuty za minuty przychodzące). Dlatego nie zastanawiaj sie nad zakupem startera. Abonament też sie opłaca tyle że najniższy to 50zł a to jak dla mnie dużo...
Telefon: SGH-Z400 + 1GB
Sieć: Play
Wiek: 18 Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 102 Otrzymał 18 piw(a) Skąd: Poznań City
Wysłany: 2007-06-16, 19:14
Nokia N73 to już jest wypas super fonik
Jednak nieprawdą jest w to co pisze kolega wyżej, że najniższy abonament wynosi 50zł.
Od czerwca wprowadzono nowy abonament (promocję), który wynosi 30zł! Ceny telefonów w tym abo tym bardziej zaskakują ponieważ są (jak na taki abonament) poprostu tanie
Prawdopodobnie jutro pojadę po Samsunga Z400 + 1GB za 99zł
Jednak jestem ciekaw ile zapłacę za samą kartę sim
Ogólnie w Play'u podobają mi się niskie stawki do wszystkich sieci. 0,49zł za minutę robi wrażenie, a smsy i mmsy po 0,15zł to poprostu bajka
Na początku zarzekałem się, że nie zmienię mojej obecnej sieci (Orange, POP), bo twierdziłem, że Play to jedne wielkie oszustwo, polegające na naciąganiu klientów, by potem wyłudzić od nich jeszcze większe pieniądze.
Zmieniłem zdanie, gdy wyczytałem wuchtę komentów na temat tej sieci i oprócz tego zasugerowałem się opinią kumpla, który ma abo 50zł i Z400.
Telefon: SGH-Z400 + 1GB
Sieć: Play
Wiek: 18 Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 102 Otrzymał 18 piw(a) Skąd: Poznań City
Wysłany: 2007-06-22, 17:39
No i stało się... Podpisałem umowę z Play'em niedawno i jak dotąd nie narzekam
Mało tego! Samsung Z400, który kosztuje w abo za 30zł, 99zł dostałem za... 49zł!!! To się nazywa fart! Ta gościara popierprzyła modele Samsungów i dzięki temu mam dobrego koma za mierne 49zł oczywiście jestem jej za to wdzięczny i chwała jej za to
Nie wiem co macie do mmsów... Wszystko działa jak należy :spoko: Polecam!