Telefon: SGH-Z400 + 1GB
Sieć: Play
Wiek: 18 Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 102 Otrzymał 18 piw(a) Skąd: Poznań City
Wysłany: 2007-06-22, 21:49
Sam też nie byłem z początku przekonany do Play'a... Miałem dużo pytań odnośnie tego nowego operatora. Ale zarejsetrowałem się na forum Play'a i tam się dowiedziałem wszystkiego co chciałem
jak na razie to mam orange ale myśle o zmianie na play bo jak dla mnie maja lepszą oferte chociaż ostatnio promocja w orange wymiata (3x doladowanie) ale i tak na playa zmienie jak sie rozkręci
pawcio07 Pasożyt
Telefon: nokia 5300
Sieć: Heyah
Wiek: 14 Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 8 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: aug
Wysłany: 2007-06-26, 09:34
ja mam heyah ale nie dawno mialem era ale zeby miec gg to zmienilem na heyah
bochnak Pasożyt
Telefon: cx65
Sieć: Plus GSM
Wysłany: 2007-07-18, 21:56
Ja mam od 3 lat simplusa i jestem nawet zadowolony, ale (no właśnie ale) ostatnio za połączenia GPRS zeżarło mi ze 40 zł (chodziłem max. 10 minut po internecie, nie wiem dlaczego tak, ale za to ogromny minus dla plusa) , poza tym gadam w większości w plusie i mam za to dobre stawki...
neo1291 Pasożyt
Telefon: nokia 5300
Sieć: Plus GSM
Dołączył: 19 Lip 2007 Posty: 1 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: z nienacka
Wysłany: 2007-07-19, 21:54
glupota z tym polem w rejestracji.. nie mam zadnej z nich a nie moge zaznaczyc brak.. dodajcie chociaz Inna zeby mozna bylo dac ja mam E-Plus bo mieszkam w niemczech. ehh