Model Tel.: SE K750i
Sieć: Era Pomógł: 10 razy Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 1061 Otrzymał 191 piw(a) Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-01-08, 15:39 Motorola ROKR E8
Cytat
Długo oczekiwana Motorola ROKR E8 została w końcu oficjalnie potwierdzona przez producenta i przedstawiona na CES 2008. O tym muzycznym telefonie mówi się już od sierpnia poprzedniego roku.
Większość podanej wcześniej specyfikacji została potwierdzona. Motorola E8 ma się pojawić w Europie w pierwszym kwartale tego roku w sugerowanej cenie 280 euro.
Specyfikacja MOTO ROKR E8:
* GSM, GPRS/EDGE class 1,
* ekran 2″, QVGA, 240×320 pikseli, 262 tysiące kolorów, TFT,
* 2GB wewnętrznej pamięci,
* wejście na karty microSD,
* 3,5-milimetrowe wejście jack,
* 2-megapikselowy aparat cyfrowy z 8-krotnym zoomem,
* Bluetooth (A2DP), USB 2.0 Hi-Speed,
* bateria 970 mAh,
* wymiary 115 x 53 x 10,6 mm,
* waga 100 gramów,
* dotykowa klawiatura.
źródło: unwiredview.com, komorkomania.pl
Jak dla mnie szajs na resorach......motki są najgorsze
1. Używaj opcji Szukaj.
2. Nie spamuj. Nie pisz postów typu dzięki tylko postaw piwko lub pomógł.
Model Tel.: SE K750i
Sieć: Era Pomógł: 10 razy Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 1061 Otrzymał 191 piw(a) Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-01-08, 20:28
Jakby tak popatrzeć to komórki jako "wolna słuchawka" są coraz droższe
1. Używaj opcji Szukaj.
2. Nie spamuj. Nie pisz postów typu dzięki tylko postaw piwko lub pomógł.
Phil93 Friends
Model Tel.: Benq Siemens C81
Sieć: Plus GSM Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 07 Sty 2008 Posty: 11 Skąd: West Coast
Wysłany: 2008-01-08, 21:04
Eee tam, ta komórka nie jest najgorsza. Grunt że prawdopodobnie da się dzwonić xD
Miałem kiedyś Motkę a od niedawna także ma moja siostra i uważam że to są niezłe telefony. Zawsze marzyłem o E398 Są fajne bo odbiegają od normy: Inna stylizacja, inny układ menu a poza tym mała cena w porównaniu z konkurencją.
Model Tel.: SGH-Z400 + 1GB
Sieć: Play
Wiek: 19 Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 93 Otrzymał 18 piw(a) Skąd: Poznań City
Wysłany: 2008-01-09, 20:36
Mój kumpel też narzeka na V3. Chciałem mu raz przesłać zwykłą fotkę przez bluetooth i niby się przesłało a jak chciał otworzyć to mu wyjechało że za mało pamięci czy coś. Fotka nie miała więcej niż 50kb. A bateria to naprawdę żenua
pewny22 Help Team
Model Tel.: Siemens sx1&s65
Sieć: Orange
Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 68 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-01-12, 16:06
Motki są okropne
W e398 to największą zaletą były jej wbudowane dwa głośniki stereo... Jak na razie żaden SE czy nokia nie dorównuje tej motce jakością dźwięku z głośnika dźwięk jest taki jak nie z telefonu coś jak mini-wieża niestety na słuchawkach już tak ładnie nie gra