Model Tel.: Nokia e50 + 2GB
Sie?: Era Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 319 Otrzymał 61 piw(a) Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-03-02, 13:05 Rozwi? forum.
Witajcie,
Zapewne znale?li?cie si? tutaj, poniewa? przeczytali?cie og?oszenie. Napisa?em je specjalnie, ?eby kto? wszed? tutaj i wreszcie zrozumia? sens istnienia forum.
W googlach mamy dobr? pozycj?, reklama na wielu stronach zapewnia nam wiele dziennych odwiedzin, mo?na powiedzie?, ?e SiemensFan odniós? sukces… no nie do ko?ca. Mamy wiele dziennych/tygodniowych/miesi?cznych odwiedzin i co dalej ? Czas rozrusza? nasz download. Do?? du?o czasu sp?dzi?em z PeJotem i reszt? administracji forum, aby korzystanie z forum by?o wygodne, a system downloadu przyjazny dla u?ytkowników. Nie chc?, aby nasza praca posz?a na marne.
Przejd? teraz do sedna tematu. Chc?, aby?cie Wy, drodzy u?ytkownicy wreszcie zmobilizowali si? i zacz?li uploadowa? multimedia do downloadu… ba… pewnie si? b?dziecie t?umaczy?, ?e nie macie nowo?ci. No i co z tego ? Na forum potrzebujemy cokolwiek – chcemy stworzy? du?y download, w którym b?dzie wszystko, dla dziewczyny i ch?opaka.
Tak wi?c do roboty. Mam nadziej?, ?e wreszcie kto? zmobilizuje si? i wreszcie na forum co? ruszy…
Model Tel.: k800i
Sie?: Plus GSM
Wiek: 20 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 48 Otrzymał 223 piw(a) Skąd: wroc?aw
Wysłany: 2008-03-02, 19:21
Ja si? pisz? na to. Dzisiaj wrzuci?em tapety. Jutro jak?? gierk? i tak si? b?dzie to zbiera?o.
W?a?nie to mnie dziwi?o...forum jest tyle na "polskim rynku" a ma tak ma?? liczb? zarejestrowanych u?ytkowników, trzeba to zmieni? !
Chcecie aby forum by?o popularniejsze mo?ecie zainwestowa? w top lisy. Na pocz?tku b?dziecie si? plasowa? na ostatnich miejscach, ale z czasem wejdziecie na czele, tak by?o z forum z którego ja pochodz?. Mo?ecie si? nad tym zastanowi?. Mo?ecie równie? robi? podobne reklamy do mojej.
Pozdrawiam -=Adrian=-
Sie?: Era Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 319 Otrzymał 61 piw(a) Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-03-02, 19:30
-=Adrian=-, my nie chcemy zmienia? tematyki. Jeste?my modami na j4s, które jest ogólnotematyczne, jednak sf zostawmy w spokoju, siemens to siemens i tyle
Model Tel.: k800i
Sie?: Plus GSM
Wiek: 20 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 48 Otrzymał 223 piw(a) Skąd: wroc?aw
Wysłany: 2008-03-02, 19:40
Piotrek napisał/a
-=Adrian=-, my nie chcemy zmienia? tematyki. Jeste?my modami na j4s, które jest ogólnotematyczne, jednak sf zostawmy w spokoju, siemens to siemens i tyle
Ok
PeJot napisał/a
Mo?na robi? konkursy
Wiesz, z tego forum co ja jestem zrobili?my tam 3 konkursy [ z tego jeden ja sam] i tylko w tym moim wzi?li udzia? bo do wygrania by?o piwo, czaicie piwo [wirtualne] A jak jest ranga do wygrania to cisza ?e szok.
Trzeba tu na forum zrobi? co? ?eby na forum przebywa?o wi?cej u?ytkowników, to zach?ci ich do pisania,wstawiania plików na forum ! Bo jak narazie to tylko my jeste?my i jaki? tam bot
Zauwa?y?em ostatnio du?y skok w zarejestrowanych u?ytkowników, czyli forum idzie do przodu, oby tak dalej. Ale musi si? przy tym download powi?ksza? !
Wysłany: 2008-03-02, 21:06
Co do forum dla wszystkich marek, musze si? jeszcze z PeJotem zgada?
Planuj? wkrótce zrobi? na forum nowy system wrzucania gier, mam nadziej?, ?e wypali... Na razie tylko ja wiem jak to b?dzie wygl?da?, jednak ma to by? wygodne dla usera
Konkursy... te? gada?em na ten temat z PeJotem, jak co? wypali, to zobaczysz, ?e... nagrody nie b?d? wirtualne
Co? jeszcze ? Chyba nie Ten temat ma mobilizowa? userów.
przecie? mo?ecie za nagrode dac rang? Vip(jak jest na xdni) a jak nie ma tego to np. konto na rapidzie o ktore przy zmiennym IP latwo punkty ponabijac i zdobyc
alan95 Uploader
Model Tel.: Sony Ericsson K550i
Sie?: Era
Dołączył: 23 Sie 2008 Posty: 28 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: K?b?owo
Wysłany: 2008-08-25, 20:02
dobry pomys?
Alek24 Paso?yt
Model Tel.: n95 8gb
Sie?: Inna...