jestem administratorem forum gsm (www cgsm info)
sk?adam propozycj?, dzi?ki której wybijemy si? z po?ród wszystkich innych for gsm
otó? proponuje po??czenie si? i dzia?anie razem.
wiadomo ze im wi?cej ludzi tym lepsza frajda z pisania na forum i przebywania
wszystkie rangi oczywi?cie zostaj? tak jak s?, czyli administratorzy, moderatorzy, vipy itp
teraz troche o nas
nasze forum ma juz 2 latka, ale ostatnimi czasami jak zajo?em si? pozycjonowaniem kolejnegoo fora (www k550i pl) troszk? je zaniedba?em
dlatego wpad?em na ten pomys? po?aczenia si?.
mamy w?asny uniklany styl którego nie znajdziecie nigdzie indziej, bardzo wysoko stoimy w google, pod fraz? "forum gsm" jeste?my w czo?ówce
macie jakie? pytania, bo na pewno nie napisa?em wszystkich korzy?ci jakie z takiego po?aczenia przyjd?, tak wi?c pytajcie, ch?tnie odpowiem wam
Model Tel.: SE K750i
Sie?: Era Pomógł: 10 razy Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 1061 Otrzymał 203 piw(a) Skąd: Pu?awy
Wysłany: 2007-12-22, 22:54
Wi?c stawiam spraw? jasno. Wiem, ?e mam dziwne podej?cie do tego, ale sam zrobi?em to forum i sam chc? je prowadzi?, cho?by nie wiem co si? dzia?o Dlatego nie chc? si? z nikim ??czy?. A powód mam jeszcze jeden. Kupi?em domen? i musia?aby wtedy le?e? bezu?yteczna. Jedyn? form? wspó?pracy to jaka? reklama.
_________________ NIE JESTEM ADMINEM!!!
m@teo U?ytkownik
Model Tel.: Nokia E65
Sie?: Orange
Wysłany: 2007-12-22, 22:56
wcale nie musia?a by le?ec bez u?ytecznie
mo?na by zrobi? przekierowanie na forum, bad? wykorzysta? j? jako download gad?etów do gsma
sam tez tak mówie?m ja zrobi?em forum i ja chce je tylko prowadzi?, lecz po tych 2 latach wiem ze sam poprostu nie dam rady wypromowa? je na najpopularniejsze forum w polsce, do tego potrzebuje ca?y czas nowych cz?onków ekipy, oraz nowych u?ytkowników którzy z du?ym zaangazowaniem pomog? mi w rozwoju i promowaniu forum
Model Tel.: Nokia e50 + 2GB
Sie?: Era Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 319 Otrzymał 61 piw(a) Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2007-12-24, 09:07
Ja tam niezbyt lubi? fuzje, i my?l?, ?e takie rzeczy robi si? tylko w bardzo z?ej sytuacji. Jak narazie nie?le nam si? wiedzie, a w przeci?gu paru ostatnich miesi?cy liczba odwiedzaj?cych forum wzrasta. Ja jestem na nie, ale wszystko zale?y od PeJot'a