m@teo Pasożyt
Model Tel.: Nokia E65
Sieć: Orange
Wysłany: 2007-12-22, 22:46 [Inne] Propozycja współpracy :)
jestem administratorem forum gsm (www cgsm info)
składam propozycję, dzięki której wybijemy się z pośród wszystkich innych for gsm
otóż proponuje połączenie sił i działanie razem.
wiadomo ze im więcej ludzi tym lepsza frajda z pisania na forum i przebywania
wszystkie rangi oczywiście zostają tak jak są, czyli administratorzy, moderatorzy, vipy itp
teraz troche o nas
nasze forum ma juz 2 latka, ale ostatnimi czasami jak zajołem się pozycjonowaniem kolejnegoo fora (www k550i pl) troszkę je zaniedbałem
dlatego wpadłem na ten pomysł połaczenia się.
mamy własny uniklany styl którego nie znajdziecie nigdzie indziej, bardzo wysoko stoimy w google, pod frazą "forum gsm" jesteśmy w czołówce
macie jakieś pytania, bo na pewno nie napisałem wszystkich korzyści jakie z takiego połaczenia przyjdą, tak więc pytajcie, chętnie odpowiem wam
Model Tel.: SE K750i
Sieć: Era Pomógł: 10 razy Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 1058 Otrzymał 161 piw(a) Skąd: Puławy
Wysłany: 2007-12-22, 22:54
Więc stawiam sprawę jasno. Wiem, że mam dziwne podejście do tego, ale sam zrobiłem to forum i sam chcę je prowadzić, choćby nie wiem co się działo Dlatego nie chcę się z nikim łączyć. A powód mam jeszcze jeden. Kupiłem domenę i musiałaby wtedy leżeć bezużyteczna. Jedyną formą współpracy to jakaś reklama.
1. Używaj opcji Szukaj.
2. Nie spamuj. Nie pisz postów typu dzięki tylko postaw piwko lub pomógł.
m@teo Pasożyt
Model Tel.: Nokia E65
Sieć: Orange
Wysłany: 2007-12-22, 22:56
wcale nie musiała by leżec bez użytecznie
można by zrobić przekierowanie na forum, badż wykorzystać ją jako download gadżetów do gsma
sam tez tak mówiełm ja zrobiłem forum i ja chce je tylko prowadzić, lecz po tych 2 latach wiem ze sam poprostu nie dam rady wypromować je na najpopularniejsze forum w polsce, do tego potrzebuje cały czas nowych członków ekipy, oraz nowych użytkowników którzy z dużym zaangazowaniem pomogą mi w rozwoju i promowaniu forum
Model Tel.: Nokia e50 + 2GB
Sieć: Era Pomógł: 5 razy Wiek: 16 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 302 Otrzymał 59 piw(a) Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2007-12-24, 09:07
Ja tam niezbyt lubię fuzje, i myślę, że takie rzeczy robi się tylko w bardzo złej sytuacji. Jak narazie nieźle nam się wiedzie, a w przeciągu paru ostatnich miesięcy liczba odwiedzających forum wzrasta. Ja jestem na nie, ale wszystko zależy od PeJot'a