Model Tel.: Nokia e50 + 2GB
Sieć: Era Pomógł: 6 razy Wiek: 16 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 319 Otrzymał 56 piw(a) Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-07-21, 16:05
VIP - osoba, która zasłużyła się dla forum, dodaje bardzo dużo rzeczy, wykazuje się bardzo dużą aktywnością, nie dostaje ostrzeżeń.
Help Team - grupa osób znających się na telefonach od strony technicznej, wykazujących się aktywnością.
Przyjaciel - grupa osób zaprzyjaźnionych z forum.
Sieć: Era Pomógł: 6 razy Wiek: 16 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 319 Otrzymał 56 piw(a) Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-07-24, 16:23
Rider 554, nie widzę cię w vipach. Zobacz sobie na Jordan #23... był przez długi okres moderatorem, pomagał w napędzaniu forum, jak jeszcze nie było tylu userów. Nie śmię twierdzić, że ty nie jesteś aktywny, ale poczekaj jeszcze trochę... Z resztą ja chyba nie powinienem ingerować, bo mało co się zajmuje siemensfanem i nie jestem już współwłaścicielem ;>
Model Tel.: Sony Ericsson W200i
Sieć: Era
Wiek: 15 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 212 Otrzymał 76 piw(a)
Wysłany: 2008-07-24, 16:31
Matey napisał/a
Rider 554, nie widzę cię w vipach. Zobacz sobie na Jordan #23... był przez długi okres moderatorem, pomagał w napędzaniu forum, jak jeszcze nie było tylu userów. Nie śmię twierdzić, że ty nie jesteś aktywny, ale poczekaj jeszcze trochę... Z resztą ja chyba nie powinienem ingerować, bo mało co się zajmuje siemensfanem i nie jestem już współwłaścicielem ;>
Też bym Wam pomagał jak by było mało userów. Pytanie JAK miałem się wtedy dowiedzieć, że istnieje coś takiego jak www.siemensfan.info? Hmm? Poza tym PeJot i Jordan #23 znali się też z www.java4siemens.pl. Wiem, że to mało znaczy ale chyba coś w tym jednak było. Śledzę fora GSM i wiem o nich dużo. Mam 5 pozycję jeśli chodzi o napisane na forum posty. Również jeśli chodzi o posty (a posty oznaczają aktywność) to przede mną stoi tylko administracja forum. Nie chcę nikogo obrażać ale jestem najaktywniejszym uploaderem. Będę walczył o tą rangę. Nie ma nic za darmo panowie.
_________________ Pamiętaj jeśli użytkownik Ci pomógł postaw mu PIWO . Po co dostawać warny i zakaz wejścia na forum...
Wysłany: 2008-07-24, 17:11
Walcz, nikt ci nie broni. Jeśli byś się bardziej interesował, to byś wiedział, że jordan, to także mój kumpel, ale ja kumplom vipów nie daje, tylko co najwyżej friendsów...
Model Tel.: Sony Ericsson W200i
Sieć: Era
Wiek: 15 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 212 Otrzymał 76 piw(a)
Wysłany: 2008-07-24, 17:36
Nie zarejstrowałem się tu po to i nie dodawałem tu tylu rzeczy na darmo, żeby pobawić się z Wami w 'Pisanie na Czekanie'. Czekam na korzyści z tego, że pomagam forum.
_________________ Pamiętaj jeśli użytkownik Ci pomógł postaw mu PIWO . Po co dostawać warny i zakaz wejścia na forum...