Model Tel.: Nokia N95 8GB
Sie?: Plus GSM Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Cze 2008 Posty: 196 Otrzymał 44 piw(a) Skąd: www.pobieramy.org
Wysłany: 2008-08-04, 23:27
przyznam si? szczerze, ?e dla mnie N95 okaza?a si? pora?k? d?ugo si? w??cza?a w N95 8GB czas w??czania telefonu znacznie si? zmniejszy?. To co jeszcze mnie irytowa?o to aparat co by nie gada? mimo ?e to 5 mega to fotki by?y kiepskie i równie? trzeba by?o d?ugo czeka? na aktywacje aparatu. Zastanawia?em si? czy jej nie kupi? ale poczekam chyba na N96
mate_96 Paso?yt
Model Tel.: SE P1i
Sie?: Mobilking
Wysłany: 2008-08-05, 13:43
Telefon by?by spoko gdyby nie to, ?e strasznie zamula. W N95 8Gb ten problem si? zmniejszy? ale nie zosta? zlikwidowany. O aparacie nie mo?na powiedzie? z?ego s?owa, zdj?cia wychodz? fantastycznie.
areq17 U?ytkownik Areq
Model Tel.: SE k530i
Sie?: Heyah
Wiek: 19 Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 7 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Kielce
Wysłany: 2008-08-21, 17:51
Jak dla mnie telefon beznadziejny mia?em niestety okazje testowa? i w skali 1-10 daje 2 , za ?adny wygl?d
sarnaps U?ytkownik
Model Tel.: NOKIA E51
Sie?: Plus GSM
Wysłany: 2008-08-23, 12:13
Nokia N95, najwspanialszy komputer multimedialny na ?wiecie, zyska? jeszcze bardziej na atrakcyjno?ci. Zachowuj?c wszystkie najwa?niejsze w?a?ciwo?ci swojego poprzednika, m.in. aparat o rozdzielczo?ci 5 megapikseli z obiektywem firmy Carl Zeiss, wbudowany modu? GPS wraz z mapami oraz funkcja A-GPS-u, obs?ug? sieci WLAN i HSDPA oraz nowatorsk? rozsuwan? w 2 kierunkach obudow?, model Nokia N95 8 GB udost?pnia obecnie 8 gigabajtów wbudowanej pami?ci.
Model Tel.: Nokia N95
Sie?: Plus GSM
Dołączył: 26 Cze 2008 Posty: 39 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: z domu
Wysłany: 2008-09-23, 14:14
Jak czytam ró?ne opinie na temat innych telefonów to mimo, i? NOKIA N95 by?a jedynie prototypem to jednak jest to ca?kiem dobry telefon pod nie jednym wzgl?dem nawet lepszy od innych. W pierwszym po?cie najecha?em na ni? troch? ale jakby si? zastanowi? to chyba Najlepszy prototyp, którym pos?uguj? si? miliony ludzi
Wysłany: 2008-10-08, 21:57
?wietny telefon trzeba b?dzie sp?dzi? wiele godzin zanim si? go ca?ego rozpracuje ;D dzi? go zakupi?em iii jak narazie nie mam ?adnych problemów z jego u?ytkowaniem
..:: Pani Sponsor ::..
Model Tel. : NOKIA N98