Model Tel.: Apple iPhone 16 GB
Sieć: Plus GSM Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Cze 2008 Posty: 120 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: siemensfan.info
Wysłany: 2008-06-26, 20:13 Rozwój FORUM !
Jeżeli już tu wszedłeś to pewnie interesuje Cię dalszy rozwój forum. Otóż mam pytanie co chcecie by pojawił się na siemens fan ? Ma być więcej gier aplikacji ? testów telefonów ? czy brakuje jakiejś kategorii ? Napiszcie co sądzicie o forum i co byście chcieli by się pojawiło !
Model Tel.: Nokia 6288
Sieć: Era
Wiek: 15 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 173 Otrzymał 21 piw(a)
Wysłany: 2008-07-16, 08:47
A ja proponuję takie rozwiązanie, żeby użytkownik mógł zobaczyć linki do pobierania dopiero od napisania iluś tam postów. Za dużo jest użytkowników, którzy mają 0 postów, wogóle sie nie udzielają, tylko pobierają. Wiem, że po napisaniu prawidłowo postów, gracz będzie mógł sobie dalej tylko pobierać, ale takie rozwiązanie mogłoby kogoś przekonać.
Sieć: Era Pomógł: 6 razy Wiek: 16 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 308 Otrzymał 54 piw(a) Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-07-16, 09:25
Rider 554, uwierz mi, że taki pomysł nie wypali. Prowadzę kilka stron o takiej tematyce i już testowałem zamykanie downloadu - nawet na tej stronie.
Zgadnij co się robiło... czysty spam, każdy pisał posty na siłę, żeby tylko wbić te parę postów, aby dostać się do gier, czy też całego downloadu. Oczywiście był niewielki odłam osób, które rzeczywiście dodawały coś na forum, albo pisały sensowne posty, ale powtarzam NIEWIELKI ODŁAM.
Oczywiście forum należy teraz do Sean'a, więc to on podejmie decyzję na ten temat.
Wysłany: 2008-07-16, 09:45
Wiem że nie wypali. Ale chciałem podsunąć jakiś pomysł. Myślałem, że ktoś będzie miał do tego pomysłu 'lepsze' wyjście. A może takie rozwiązanie: Gracz będzie miał dostęp do innych linków, kiedy sam doda ich pare? To napewno lepszy pomysł. Wbić na siłę dobre linki to to samo co wbić dobre linki jak normalny.
Sieć: Plus GSM Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Cze 2008 Posty: 120 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: siemensfan.info
Wysłany: 2008-07-17, 23:03
Zastanawiam się nad wprowadzeniem wymaganych postów by móc przeglądać gry ... Co wy na to ? Na pewno będzie trochę spamu lecz znajdą się "dobrzy" userzy
Wysłany: 2008-08-13, 23:15
Proponuję dodać dział w którym będzie można było zareklamować swoją stronę internetową.
Wiem że jest wymiana linkiem i buttonem ale to by był najłatwiejszy sposób. Można też zrobić tak że zareklamować można tam stronę za zgodą administratora.
Model Tel.: Sony Ericsson k800i
Wysłany: 2008-08-25, 14:47
Próg jest, ja napisałem powyżej 7 postów a ściągac nie moge:) coś jest nie tak!
_________________ Nie mogę pisac C z ogonkiem. Karta graficzna.