Telefon: Nokia e50 + 2GB
Sieć: Era Pomógł: 5 razy Wiek: 16 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 310 Otrzymał 55 piw(a) Skąd: lol
Wysłany: 2008-03-02, 13:05 Rozwiń forum.
Witajcie,
Zapewne znaleźliście się tutaj, ponieważ przeczytaliście ogłoszenie. Napisałem je specjalnie, żeby ktoś wszedł tutaj i wreszcie zrozumiał sens istnienia forum.
W googlach mamy dobrą pozycję, reklama na wielu stronach zapewnia nam wiele dziennych odwiedzin, można powiedzieć, że SiemensFan odniósł sukces… no nie do końca. Mamy wiele dziennych/tygodniowych/miesięcznych odwiedzin i co dalej ? Czas rozruszać nasz download. Dość dużo czasu spędziłem z PeJotem i resztą administracji forum, aby korzystanie z forum było wygodne, a system downloadu przyjazny dla użytkowników. Nie chcę, aby nasza praca poszła na marne.
Przejdę teraz do sedna tematu. Chcę, abyście Wy, drodzy użytkownicy wreszcie zmobilizowali się i zaczęli uploadować multimedia do downloadu… ba… pewnie się będziecie tłumaczyć, że nie macie nowości. No i co z tego ? Na forum potrzebujemy cokolwiek – chcemy stworzyć duży download, w którym będzie wszystko, dla dziewczyny i chłopaka.
Tak więc do roboty. Mam nadzieję, że wreszcie ktoś zmobilizuje się i wreszcie na forum coś ruszy…
Telefon: k800i
Sieć: Plus GSM
Wiek: 17 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 55 Otrzymał 126 piw(a) Skąd: wrocław
Wysłany: 2008-03-02, 19:21
Ja się piszę na to. Dzisiaj wrzuciłem tapety. Jutro jakąś gierkę i tak się będzie to zbierało.
Właśnie to mnie dziwiło...forum jest tyle na "polskim rynku" a ma tak małą liczbę zarejestrowanych użytkowników, trzeba to zmienić !
Chcecie aby forum było popularniejsze możecie zainwestować w top lisy. Na początku będziecie się plasować na ostatnich miejscach, ale z czasem wejdziecie na czele, tak było z forum z którego ja pochodzę. Możecie się nad tym zastanowić. Możecie również robić podobne reklamy do mojej.
Pozdrawiam -=Adrian=-
Sieć: Era Pomógł: 5 razy Wiek: 16 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 310 Otrzymał 55 piw(a) Skąd: lol
Wysłany: 2008-03-02, 19:30
-=Adrian=-, my nie chcemy zmieniać tematyki. Jesteśmy modami na j4s, które jest ogólnotematyczne, jednak sf zostawmy w spokoju, siemens to siemens i tyle
Telefon: k800i
Sieć: Plus GSM
Wiek: 17 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 55 Otrzymał 126 piw(a) Skąd: wrocław
Wysłany: 2008-03-02, 19:40
Piotrek napisał/a
-=Adrian=-, my nie chcemy zmieniać tematyki. Jesteśmy modami na j4s, które jest ogólnotematyczne, jednak sf zostawmy w spokoju, siemens to siemens i tyle
Ok
PeJot napisał/a
Można robić konkursy
Wiesz, z tego forum co ja jestem zrobiliśmy tam 3 konkursy [ z tego jeden ja sam] i tylko w tym moim wzięli udział bo do wygrania było piwo, czaicie piwo [wirtualne] A jak jest ranga do wygrania to cisza że szok.
Trzeba tu na forum zrobić coś żeby na forum przebywało więcej użytkowników, to zachęci ich do pisania,wstawiania plików na forum ! Bo jak narazie to tylko my jesteśmy i jakiś tam bot
Zauważyłem ostatnio duży skok w zarejestrowanych użytkowników, czyli forum idzie do przodu, oby tak dalej. Ale musi się przy tym download powiększać !
Wysłany: 2008-03-02, 21:06
Co do forum dla wszystkich marek, musze się jeszcze z PeJotem zgadać
Planuję wkrótce zrobić na forum nowy system wrzucania gier, mam nadzieję, że wypali... Na razie tylko ja wiem jak to będzie wyglądać, jednak ma to być wygodne dla usera
Konkursy... też gadałem na ten temat z PeJotem, jak coś wypali, to zobaczysz, że... nagrody nie będą wirtualne
Coś jeszcze ? Chyba nie Ten temat ma mobilizować userów.
przecież możecie za nagrode dac rangę Vip(jak jest na xdni) a jak nie ma tego to np. konto na rapidzie o ktore przy zmiennym IP latwo punkty ponabijac i zdobyc